مجتمع فنی تهران نمایندگی شهریار


دپارتمان مالی و حسابداری


حسابداری یک سیستم است که در آن فرآیند جمع‌آوری، طبقه‌بندی، ثبت، خلاصه کردن اطلاعات و تهیه گزارشهای مالی و صورتهای حسابداری در شکل‌ها و مدلهای خاص انجام می‌گیرد، تا افراد ذی‌نفع درون سازمانی مثل مدیران سازمان و یا برون‌سازمانی مثل بانک‌ها، مجامع عمومی سازمان های مورد نظر و یا مقامات مالیاتی بتوانند از این اطلاعات استفاده کنند. به همین دلیل کسانی که تسلط به علم حسابداری و نیز تسلط به نرم افزارهای حسابداری ندارند، بیشترکار دفترداری انجام می دهند تا حسابداری، چرا که گزارشها و صورتهای مالی اینگونه از افراد مطابق استانداردهای حسابداری نیست و پردازش کافی نمی‌شود.


مهارت های لازم برای حسابداری

  1 تسلط به حسابداری مالی خدماتی

  2 تسلط به حسابداری مالی بازرگانی

  3 نرم افزار های جامع حسابداری

  4 کاربرد اکسل در حسابداری


موقعیت شغلی حسابداری در ایران 

فرصت های شغلی یک حسابدار بسیار گسترده است و از پایین ترین سطح تا بالاترین سطح را دربرمی­گیرد و با وجود این که در آموزشگاه های مختلف کشور مشتمل بر 8۰  نمایندگی مجتمع فنی تهران، دانشجویان بسیاری در رشته حسابداری تحصیل می کنند اما تعداد فارغ التحصیلان بیکار این رشته از بیشتر رشته ها کمتر است. چون از یک موسسه کوچک گرفته تا بزرگترین کارخانه های کشور حداقل برای تهیه اظهارنامه مالیاتی به حسابدار نیازمند هستند.

آیا میدانستید حسابداری شغل پولسازیست؟

شرط موفقیت یک حسابدار به روز کردن اطلاعات و یادگیری روشهای نوین حسابداری و استفاده از تکنیکهای مالی و مالیاتی در کار خود است.

سوال خیلی از شما؟

من یک فارغ التحصیل حسابداری هستم ولی:

·         چگونه و از کجا شروع کنم؟

·         چگونه حسابداری را بطور عملی انجام دهم؟

·         چطوری مصاحبه کنم و نظر مدیریت رو جلب کنم؟

·         فرآیند کار حسابداری یعنی چی؟

·         نمیدانم برنامه ریزی مالی به چه شکل باید باشد؟

·         حسابدارهای موفق چگونه عمل میکنند که درآمدشان بالاست؟

·         چگونه بدون سابقه در بازار کار، خوب شروع کنم و کار بگیرم؟

·         چگونه زودتر از دیگران صاحب شغل شوم؟

 

دوره های حسابداری ویژه بازار کار مناسب چه کسانی است؟ 

این دوره ها اغلب برای کسانی طراحی و برگزار می شود که هیچ گونه اطلاعاتی از حرفه حسابداری ندارد. این افراد معمولا ۲ گروه اصلی را شامل می شوند: گروه اول فارغ التحصیلان رشته هایی غیر از حسابداری که به هر دلیل تصمیم گرفته اند به جای کار در حوزه تحصیلی خود به فکر کار کردن در حرفه حسابداری باشند و گروه دوم کسانی هستند که مدرک دانشگاهی ندارند و با مدرک دیپلم یا حتی پایین تر تصمیم به یادگیری حسابداری دارند و می خواهند حسابدار شوند. بنابراین اگر شما دانش آموخته رشته حسابداری هستید و یا اینکه در این حرفه کار کرده اید و تجربه دارید، برای اینکه تخصص خود را توسعه دهید و بتوانید در شرکت های بهتر و محیط کاری مناسب و دلخواه کار کنید شاید حضور در کلاس های تخصصی حسابداری از جمله حسابداری مالی، حسابداری حقوق و دستمزد، حسابداری پیمانکاری، حسابداری اعتبارات اسنادی و دوره های آموزشی از این دست بیشتر به شما کمک کند. البته اگر فکر می کنید که در دانشگاه چیز زیادی یاد نگرفته اید یا اینکه معلومات شما بیشتر جنبه تئوریک دارد و از انجام کار عملی ترس دارید، در این صورت شرکت در این دوره ها برای شما به عنوان دانش آموخته رشته حسابداری هم کاربرد دارد و مفید است.

بعد از پایان دوره آموزشی در چه شرکت هایی می توانم کار کنم؟ 

در یک تقسیم بندی می توانیم حرفه حسابداری را به حسابداری خدماتی، حسابداری بازرگانی، حسابداری پیمانکاری، حسابداری تولیدی و حسابداری بازرگانی خارجی تقسیم کرد. در کشور ما یا شاید سایر کشورها، بیشتر شرکت ها از نوع بازرگانی و خدماتی هستند یعنی شرکت هایی که کار تولید خدمات یا تجارت و بازرگانی داخلی را انجام می دهند. کار حسابداری برای این شرکت ها  نسبت به سایر انواع شرکت ها معمولا ساده تر است و به همین ترتیب در دوره های آموزشی حسابداری ویژه بازار کار که معمولا برای کسانی تشکیل می شود که تازه قصد ورود به بازار کار را دارند عمدتا به آموزش این نوع حسابداری که اصول و مفاهیم اولیه حسابداری در آن قرار دارد پرداخته می شود.


عنوان دوره
لیست دوره های دپارتمان حسابداری مشاهده